Rast mashtrimi

  • Gjilan
  • Tjetër
  • Arsim

Pershendetje jam nxenes i shkolles te mesmdi per matur eshte 21 euro dhe ne nxenesve po na duket shum i parsyeshem. Nuk ka pasur asnje tender per kete dhe ne qmimi jane te perfshira vetem Restauranti dhe Muzika

Mesazhi i mbylljes së raportit

Ne lidhje me kete raport, gjate bisedes me drejtorin e Shkolles, Bekim Mustafa me ka thene qe kete cmim e kane vendosur keshilli i nxenesve te kesaj shkolle, prinderve dhe mesimdhenesit se bashku, qe e kane perbere nje komision te themeluar per kete ceshtje.
2 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend