keqperdorimet dhe korrupsionid

  • Pejë
  • Korrupsion
  • Arsim

Sapo lexova hulumtimin tuaj rreth keqperdorimeve dhe korrupsionit me paga dhe meditje nedPor ajo qe keni paraqitur eshte vetem maja e Icebergut. Hulumtoni pagat e dhjetorit dhe me radhe edhe d

2 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend