Mashtrim

  • Mitrovicë
  • Mashtrim
  • Komuna

Adqe gjendet ne drball hekurudhes se trenit besoj qe esht duke i genjyer njerzit per viza Pune ne suedi dhe njerzit Jan duke pritur me vite ndersa kur aplikon te thojn qe per 5-6 muaj ju del viza ndersa i genren kinse ka gabu ne kontrat i ka jep rrog td

3 javë më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend