Komuna e Mdi paguan mësimdhënësit as pas 1 viti punë

  • Mitrovicë
  • Mashtrim
  • Arsim

Komun e Midnuk po më paguan për punën e kryes si mësimdhënës zëvendësues.d

Mesazhi i mbylljes së raportit

Raporti është përfunduar dhe ka rezultuar me këtë artikull. 
5 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend