Spitali rajonal "Isx

  • Deçan
  • Korrupsion
  • Arsim

Me daten 13.02.2019 Bombula (boca) e oksigjenit eshte hargju ne oren 3 e mengjesit dhe nuk ka pasur reagim nga stafi i mjekve, bombula (boca) e oksigjenit eshte ndru ne ora 8 e mengjesit.

Mesazhi i mbylljes së raportit

Ka qene e pamundur te verifikohet ky informacion
5 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend