Abuzim Seksual ngvv

  • Suharekë
  • Tjetër
  • Polici

Rasti pothuajse i njejte sikur i policit ne n ka abozu me nje vajze dhe eshte largu nga puna,mirepo i njejti pastaj me krahun e fuqishem politik tvvellau i tij punon ne mbrojtje te aferme te prokuroreve eshte kthy ne pune dhe eshte ngrit ne detyre

2 javë më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend