keqperdorim

  • Viti
  • Shërbime komunale
  • Komuna

qeverisja komunale ka ber nderitimin e ures afer shkolles se mesme n ura ka fillu te ndertohet shum vite me par por si pre e shantazheve komuna eshte detyruar qe te znvendos uren duke e len ne gjysme dhe ka fillu ure te re afer te pares. 

2 javë më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend