Mos ofrimi i certifikatave ndaj ish studenteve te fakulltetit te inxhinieris elektrike dhe kompjuterike

  • Prishtinë
  • Tjetër
  • Arsim

Pershendetje, Ne Universitetin e d nuk leshohen certifikata te notave nese i ke perfunduar studimet aty me arsyetimin qe fakullteti nuk duhet ta beje kete. Po e ceki qe ne fakulltet tjera te ds leshohen keto certifikata per ish studentet pa asnje lloje pengese. Pd

2 javë më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend