Korruptim

  • Prishtinë
  • Korrupsion
  • Inspektoriat

Pershendetje, Njoh disa Shumar te malit te cilit bejn korupsion me qytetart, e blejn malin 50:50 dhe e ndajn bashkd

6 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend