Asfallti i demtuar

  • Prishtinë
  • Shërbime komunale
  • Komuna

Ne magjistralen P,,eshte demtuar asfallti dhe po demtohen veturat e qytetarve

6 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend