AKtgjykim i padrejte

  • Ferizaj
  • Korrupsion
  • Gjyqësi

Te analizohet rasti i lirimit te drejtorit te shkolles ne Ferizaj, nuk po me kujtohet emri i shkolles, emri i te adi eshte dyshuar se ka vjedhur afro 10.000 euro para te nxeneseve qe i ka derguar ne Shqiperi dhe cuditerisht per te eshte shpallur aktgjykim lirues.

8 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend