Profesoret qe botojne ne revista te dyshimta udheheqin komisionet e rendesishme ne masht

  • Prishtinë
  • Mashtrim
  • Arsim

Profesori Id databazes pubmed  qe eshte databaza me e njohur e punimeve shkencore ne mjekesi, ai eshte autor dhe koautor i 13 punimeve shkencore. 

8 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend