peje

  • Pejë
  • Korrupsion
  • Kuvendi komunal

Done SUN 9:41PM Ann për humbjen e pushtetit në zgjedhjet lokale siç duket udhëheqësia aktuale e komunës së n e ka nuhatur shumë herët, andaj i ka hyrë misionit për mashtrimin dhe manipulimin e qytetarëve.n

8 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend