Rahoveci kujton shkrimtarin Sulejman Krasniqi

Organizuar nga Komuna e Rahovecit, sot, e premte 7 dhjetor 2018, mbahet tryeza shkencore, “Portreti krijues i shkrimtarit Sulejman Krasniqi”.

Tryeza do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës së Rahovecit, duke filluar nga ora 10:00.

Kumtesate tyre ne këtë tryezë do t’i prezantojnë studiues të historisë dhe letërsisë kombëtare, si: Dr. Dorian Koçi, Dr.Emin Kabashi, Dr. Sabahajdin Cena, Dr. Besa Hoxha-Beqiri, Dr. Sabile Keçmezi-Basha, Dr. Sali Bytyçi, Dr. Selim Sherifi, Dr.Fridrik Dulaj, Mr. Bedri Zuberaj, Dr. Lulëzim Lajçi.

Tryeza organizohet me rastin e vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot-Skënderbeu dhe 81 vjetorit të lindjes së shkrimtarit Sulejman Krasniqi.

07 Dhjetor 2018 - 06:31

Isa Vatovci 07/12/2018 - 06:31
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend