Qeveria rrit taksën ndaj produkteve serbe

Qeveria e Kosovës e ka rritur në 100 % taksën doganore ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës dhe Hercegovinës. Këtë vendim e ka marrë qeveria në mbledhjen e sotme. Qeveria e Kosovës ka ndryshuar vendimin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI) e cila me 6 nëntor vendosi masë mbrojtëse 10% për produktet e importuara … Continue reading Qeveria rrit taksën ndaj produkteve serbe