Prokuroria kërkon paraburgim për mësuesin dhe doktorin në rastin e 16 vjeçares nga Drenasi

Abuzimi seksual që dyshohet se  i është bërë një 16 vjeçareje nga Komuna e Drenasit ka bërë që Policia e Kosovës, Prokuroria Themelore në Prishtinë të nisin punën dhe të hetojnë rastin në tërësi. Gjatë ditës së djeshme është bërë arrestimi i mësuesit Sh. Xh, i cili dyshohet për keqpërdorim seksual dhe keqpërdorim të pozitës … Continue reading Prokuroria kërkon paraburgim për mësuesin dhe doktorin në rastin e 16 vjeçares nga Drenasi