Ketchup Majonez e Senf, Made in Kosova

Prodhimet e Ketchup dhe Majonezit dhe Senfit  me standarde të certifikuara kombëtare prodhohen në kompaninë AMG foods.

Prodhimet të cilat gjenden në të gjitha qendrat e shitjes në Kosovë

Kompania është e vendosur në fshatin Ballovc të Podujevës  ndërsa produktet e saja i paketon në forma të ndryshme të paketimeve përfshirë paketime industriale prej 5 kilogramë.

Adresa e kompanisë http://www.amgketchup-ks.com/

KALLXO.com ka nisur fushatën “Blej produkte të Kosovës Ndihmo Ekonominë” në një kohë kur ekonomia e vendit është në depresion për shkak të virusit CoVid19.

Duke shpërndarë materialet dhe adresat e prodhuesve vendor synohet që qytetarët të informohen për prodhime të veçanta në Kosovë.

Çdo prodhues vendor mirëpritet që të dërgoj të dhënat dhe materialet nga kompania e tij për ti promovuar në këtë formë.

Materialet duhet të dërgohen në emalin [email protected] me subjekt Ndihmo Ekonominë