Ambalazhe për prodhim Made in Kosova

Kompania AEG SHARR merret me prodhimin e ambalazheve dhe produkteve plastike nga PET, HDPE, PE, PP

Në programin e vet prodhues ka nje perzgjedhje të madhe të produkteve duke filluar me volumin prej 15 ml deri në 5000 ml.

AEG SHARR prodhon ambalazhe sipas kërkesës dhe nevojave të klientëve.

KALLXO.com ka nisur fushatën “Blej produkte të Kosovës – Ndihmo Ekonominë”, në një kohë kur ekonomia e vendit është në depresion për shkak të virusit CoVid-19.

Duke shpërndarë materialet dhe adresat e prodhuesve vendorë synohet që qytetarët të informohen për prodhime të veçanta në Kosovë.

Çdo prodhues vendorë mirëpritet që të dërgojë të dhënat dhe materialet nga kompania e tij për t`i promovuar në këtë formë.

Materialet duhet të dërgohen në emalin: [email protected], me subjekt “Ndihmo Ekonominë”