Petroviq sqaron si ndodhi sulmi ndaj tij

Deputeti i partisë serbe SLS, Slobodan Petroviq fajësoi këshilltarin e ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikalo për sulm ndaj tij. “Në mëngjes isha mysafir në Radio Televizionin e Kosovës aty kam paraqitur disa të dhëna në lidhje me ministrin e Bujqësisë, Nenad Rikalo. E them pasi që personi që më sulmoi ishte këshilltari i Rikalos dhe … Continue reading Petroviq sqaron si ndodhi sulmi ndaj tij