array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(30) "https://kallxo.com/pej-shpise/"
 }
}

Banka Botërore Shkeli Rregullat e Veta në Hade

Ragip Grajçevci, një 51 vjeçar dhe ish-luftëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, humbi një sy dhe një gisht gjatë luftës së vitit 1999. Sot, pas 17 viteve, ai ...

Komuna e Agim Bahtirit Politizon Bordin e Pastrimit

Komuna e Mitrovicës e ka politizuar bordin e Kompanisë Rajonale Mbeturinave (KRM)  “Uniteti”. Komisioni Komunal i Aksionarëve i kësaj kompanie e ka emëruar Fidane Hasanin dhe ...

Historia Shkollore në Kosovë dhe Serbi ‘Mjegullon’ Vitet e 90-ta

Megjithëse ndajnë të njëjtin oborr dhe të njëjtën ndërtesë, dy nxënës, njëri shqiptar e tjetri serb në fshatin Binçë të Vitisë, në ...

Aktakuza: Pensioni i Zvicrës Financoi Grupin e Azem Sylës

Prokuroria Speciale ka ngritur pretendime se paratë nga Sigurimi Social të Zvicrës mund të jenë shfrytëzuar për financimin e grupit kriminal të drejtuar nga  ish komandanti i ...

Kontrata e Dyshimtë me Biznesin e Dënuar 

Komuna e Pejës e ka nënshkruar një kontratë në vlerë prej 680 mijë euro me kompanisë “Conex Group”, pronari i secilës është i dënuar me vendim të ...

Agim Zatriqi Nuk Prehet në Paqe, Gima Prehet në Urtësi

Me aq pak sa e kam pasë nderin ta njoh, e kam kuptuar se paqja nuk është gjendje në të cilën Gima është ndier rehat! Gima gjithmonë ka luftuar, ë...