Paraburgim ndaj policit të dyshuar për dhunim dhe ngacmim seksual

KALLXO.com ka marrë vesh se Gjykata Themelore e Prishtinës i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji policit i cili po dyshohet për dhunim dhe ngacmim seksual ndaj të miturës nga Drenasi. Gjykatësi i procedurës paraprake, Arben Hoti, vendimin e mori pas mbajtjes së seancës për caktimin e masës së sigurisë me ç’rast u … Continue reading Paraburgim ndaj policit të dyshuar për dhunim dhe ngacmim seksual