Liqeni i Badovcit, Foto: KALLXO.com

Ngrin Liqeni i Badovcit – FOTOGALERI

Moti i ftohtë dhe reshjet e pandalshme të borës kanë bërë që Liqeni i Badovcit të ngrijë.

Në adresë të KALLXO.com janë dërguar disa foto ku shihet Liqeni i Badovcit i ngrirë dhe mbuluar me borë.

Gjatë ditëve të fundit mos ndalja e të reshurave të borës ka bërë që pjesëmarrësit në komunikacion por edhe këmbësorët të kenë probleme në qarkullim.

 

Liqeni i Badovcit i mbuluar me borë, Foto: KALLXO.com
Liqeni i Badocit i mbuluar me borë, Foto: KALLXO.com
Liqeni i Badocit i mbuluar me borë, Foto: KALLXO.com
Liqeni i Badocit i mbuluar me borë, Foto: KALLXO.com
Liqeni i Badocit i mbuluar me borë, Foto: KALLXO.com

12 Janar 2019 - 16:59

Adelina Ahmeti 12/01/2019 - 16:59
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend