Foto-ilustrim

Në Prizren arrestohen dy gra, dyshohen për vjedhje

Policia e Prizrenit njofton se sot rreth orës 11:20 është thirrur për t’u marrë me një rast,  i cili kishte ndodhur në një qendër tregtare në rrugën “Edit Durham” në qytet.

Sipas raporteve hetimore, thuhet se dy gra janë ndaluar nga përgjegjësit e sigurimit ngase përderisa po dilnin nga objekti ishte aktivizuar alarmi.

Sipas Policisë, gjatë kontrollimit atyre u janë gjetur një palë darë dhe gërshërë.

“Po ashtu është bërë e ditur se të njëjtat kishin përvetësuar në mënyrë të kundërligjshme rroba në vlerë prej 90 eurosh”, njofton Policia e Prizrenit.

Me urdhër të prokurorit të shtetit, të dyshuarat janë ndalur nën masën e arrestit.

16 Maj 2018 - 18:27

Ardit Kika 16/05/2018 - 18:27
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend