Arkiva - Foto: KALLXO.com

Në Podujevë Kërkohet Prani më e Madhe e Policisë

Pavarësisht që e vlerësojnë pozitivisht punën e Policisë, qytetarët e Podujevës kërkojnë që ata të jenë më të pranishëm ne qytet.

Për punën e policisë në këtë komunë është realizuar një sondazh me qytetarët, e kjo është mirëpritur nga zyrtarët e policisë.

Në bazë të tij 71.9% e qytetarëve kanë dhëne përgjigje pozitive për Policinë në këtë qytet, ndërsa 15% kanë dhënë përgjigje negative, kurse 13.1% e respondentëve, Policinë e kanë vlerësuar me shumë mirë.

Sondazhi është bërë nga Ekipi veprues për Siguri në bashkësi dhe OJQ RB. Zyrtarët e Policisë në këtë qytet thonë se ky sondazh do ta ndihmojë shumë në punën e tyre. /21Media

27 Gusht 2017 - 22:17

RTV 21 27/08/2017 - 22:17
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend