Në këto qytete dhe fshatra nesër e pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar për orarin dhe vendet ku gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në njoftimin, KEDS tregon arsyet pse do të ndalet rryma dhe kohëzgjatjen e ndërprerjes.

Këto janë planet sipas rajoneve të vendit:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

 • LP 35/10kV NTPM Tehnologie Mabetex Group (Kodi: 10015001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: NTPM Tehnologie Mabetex Group.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit në TS 35kV Besi.

2.

Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

 • LP 35/10kV Besia (Kodi: 10013011 , 10013012 , 10013013) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Besi Pompat, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Prugovci-1(te Villa Natyra), Verbovcët, Lupçi i Poshtëm Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i nderprerësit në TS 35kV Besi.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

 • Dalja 35 kV HamdI-Iber lepenci (Kodi: 15020000) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat Iber lepencit.

Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e përçuesve dhe ndërrimi i nderprerësit në TS 35kV Besi.

2.

Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Magziti do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Millosheve (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e përçuesve.

3.

Më 13.10.2018 në TS 35/10 kV Magziti do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Qyteti (Obiliq) (Kodi: 15019001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mazgiti te tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujisjellsi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e përçuesve.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.10.2018 në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

2.

Më 12.10.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV J34 Çagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama,Afër Panorama,Furra Kobake,Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion në LP.

3.

Më 12.10.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion ne LP.

4.

Më dt. 12.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeve kërkoj te ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Fshatrat-2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e shkyçjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

5.

Më dt. 12.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeve kërkoj te ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e shkyçjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.10.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion -pastrim traseje si dhe mirëmbajtje preventive.

2.

Më 12.10.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave TM ne 3 shtylla betoni në degëzimin e Sllovisë.

3.

Më 12.10.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci I Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epër, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 13 dhe 15.10.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet.

 • TS 35/10 kV Xërxa (Kodi: 820810) prej orës 06:00 deri në ora 06:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat dhe konsumatorët komercial – biznese: Xërxe, Bellacërk, Gexhë, Radostë, Ratkoc, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc, Sopniq, konsumatorë komercial – biznese – Radostë.

Arsyeja e ndërprerjes: Manipulim me kërkesë nga KOSTT-i

2.

Më 13.14.10.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

 • TS 35/10 kV Malisheva (Kodi: 820820) prej orës 10:00 – 10:10 si dhe 16:00-16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali i Qytetit, Rr.608 Hamdi Berisha Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha, Rr.554 Viliam Voker, Rr.601 Sheshi i Dëshmorëve, Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, Rr.603 Adem Jashari, Rr.604 Imer Krasniqi, Rr.605 Rilindja Kombëtare, Rr.606 Pavarësia, Rr.608 Hamdi Berisha, Rr.610 Hizri Mazreku, Rr.611 Jahir Mazreku. Rr.612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë , Senik , Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë, Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë, dhe Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Manipulim me kërkesë nga KOSTT-i.

3.

Më 13.14.10.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet.

 • TS 110/35/10 kV Rahoveci (Kodi: 820) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hidrosistemi i Radoniqit – Rahovec, Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç. Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.504 Eshrafedin Kastrati, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.509 Gëzim Mullaabazi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.511 Migjeni, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.532 Bekim Isma, Rr.536 Mic Sokoli, Rr.Feim e Bedrush Gashi, Rr.538 Milaim Morina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.543 Dalip Behra, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.548 Mark Sopjani, PLASTIKA- AV ” SH.P.K. CONDOR SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani. OSA, STONECASTLE VINEYARDS & WINERY L.L.C . Rr.486 Xhelal Hajda-Toni. 19 konsumatorë komercial – Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.551 Edit Durham, fshati Zatri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim traseje.

2.

Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Skivjan (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prelepnica ( Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor – Zeleni Vrh, Kmetovci, Prelepnica, Kosaca dhe Silova – Muhaxheri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP dhe pastrim i trasesë.

2.

Më 12.102018 në TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV TS 20 (Kodi: 60063014) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Iliria I, II, III, IV .

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i Vajit te transformatorit.

3.

Më 12.10.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

2.

Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive-si dhe montimi i ndarësit 10kV në tunel të parë.

3.

Më 12.10.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçjen e konsumatorit të ri në rrjetin elektrik.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.10.2018 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Zallaqi (Kodi: 50052003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja e ndërprerjes: testimin e transformatorit duke reduktuar ngarkesën kah ana 10 kV.

2.

Më 12.10.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.10.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet.

 • transformatorit 1. (Kodi: 310) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Solidariteti, Kullat, Fsh.Gerqari, “Breu Petrol” Hysen Hoxha, Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve , Kurilla, Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica, Novoselani, qendra e qytetit, Shadervani, Shkolla e mesme Gjimnazi, rr. Ismet Jashari-Kumanova, Dardania dhe Ushtria e Kosovës.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Skadës.

2.

Më 12.10.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet.

 • Transformatorit 2. (Kodi: 310) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Adem Jashari, Edit Durham, Preveza,Murat Kabashi, Srebrenica, Manush Berisha,Mehmet akif Ersoj, Mbreti Agron, Mbreti Bardhyl, Bekim Muhaxheri, Behajdin Hallaqi, Ersan Mazreku, Leskovci,Pellazgët, Agron Bytyqi, Fahredin Hoti,Ukë Bytyqi, Fadil Balaj, Elena Gjika,Beteja e Kabashit, Janina, Ahmet Prishtina, Flamuri, Meriman Jakupi, Dalmatët, Qazim Berisha(banesat), Rexhep Kabashi, Muhaxherët, Bazhdarhane, Fan Noli,Albulena, Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani, Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq, Kfori Gjerman Prizeren, Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana, Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i skadës.

3.

Më 12.10.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 12.10.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005) prej orës 09:00 deri në ora 9:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani);

Arsyeja e ndërprerjes: Regullim i shtyllave.

4.

Më 12.10.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni “Arbëria”, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e TR energjetik ne TSSH e re dhe aktivizimi i trafostacionit të ri.

11 Tetor 2018 - 17:40

Naser Sertolli 11/10/2018 - 17:40
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend