Whatsapp Nuk Punon në Gjithë Botën

WhatsApp është goditur nga një ndërprerje e madhe, duke ndaluar miliona njerëz që ta përdorin atë në mbarë botën.

Njerëzit nuk mund të dërgonin ose të merrnin mesazhe duke përdorur aplikacionin që është në pronësi të Facebook, me sa duket për shkak të një problemi të serverit.

Shërbimi tani duket të jetë gradualisht duke u restauruar.

Aplikacioni fillimisht nuk dukej i prishur, me biseda dhe kontakte të afta për t’u ngarkuar.

Por sapo një përdorues të ishte në chat, aplikacioni shfaqi vetëm një mesazh “lidhës” që nuk zgjidhet kurrë dhe kështu nuk mund të dërgohen e të pranohen mesazhe të reja.

Kjo gjithashtu do të thoshte se nuk kishte zgjidhje të lehtë për problemin, pasi ajo duket të jetë në anën e WhatsApp-it.

Mbyllja dhe hapja e aplikacionit, për shembull, vetëm rivendosni mesazhin që lidh, por nuk do ta ndalonte atë duke treguar.

Ndryshe nga pronari i saj Facebook, dhe shumë rrjete të tjera sociale të mëdha dhe kompanitë e internetit, WhatsApp nuk mban një faqe për t’i dhënë përdoruesve informacion kur aplikacioni nuk punon.

Ajo ka një llogari zyrtare të Twitter që duhet të postojë kur po përjeton probleme – por duket se ka rënë nga përdorimi dhe nuk ka postuar që nga 2014.

Nuk është hera e parë që WhatsApp ka rënë, dhe tani duket se po e bën këtë në një bazë të përafërt mujore.

Ndërprerjet shpesh zgjidhet shpejt, ndonse nganjëherë mund të nevojiten edhe orë për t’u rregulluar

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!