ILUSTRIM - Rrjetet sociale foto REL AFP

Sqarimi i Facebook pas problemeve të hasura nga përdoruesit

Disa përdorues të Facebook, Instagram dhe WhatsApp nuk mund të ngarkojnë fotografi, video dhe skedarë, raporton BBC.

Zëdhënësi i Facebook, i cili zotëron të tre aplikacionet, tha për BBC News: “Ne jemi duke punuar për t’i kthyer gjërat në normalitet sa më shpejt që të jetë e mundur”.

Së bashku, rrjetet sociale kanë miliarda përdorues në mbarë botën.

Në mars, Facebook dhe Instagram pësuan periudhën më të gjatë të ndërprerjes. Problemet gjithashtu goditën të dy aplikacionet së bashku me WhatsApp përsëri në prill.

Aplikacioni Facebook Messenger, i cili shpesh instalohet ndaras, gjithashtu ndikohet.