Nëntë Simptomat e Hershme të Diabetit

Diabeti është një sëmundje e cila ndikon në mundësitë e trupit tuaj për të prodhuar apo për t’ju përgjigjur insulinës, duke rezultuar në nivelin e lartë të sheqerit në gjak.

Simptomat e para mund të jenë aq delikate, saqë disa njerëz mund t’i tejkalojnë ato si të parëndësishme, transmeton rtv21.tv.

Do të sjellim disa nga shenjat më të hershme të diabetit që Bright Side ka mbledhur.

Këto shenja do t’ju ndihmojnë ta identifikoni me kohë një sëmundje të tillë:

– Etja dhe urinimi i shpeshtuar

– Uri e rritur

– Lodhje

– Shikim i turbullt

– Humbje peshe e pashpjegueshme

– Kruarje e lëkurës

– Shërim i ngadalshëm i plagëve

– Njolla të errëta në lëkurë

– Mpirje ose ndjesi shpimi gjilpërash në duar ose këmbë.

‘Hetimet Vazhdojnë’ për Forcat e Armatosura dhe Viza

by Erjonë Popova
NA NDIQNI

Send this to a friend