Ndikimi i produkteve të pastrimit në shëndetin e fëmijëve

Fëmijët që janë në shtëpi gjatë momentit të pastrimit me pajisjet e ndryshme, kanë më shumë mundësi vuajnë nga astma apo të kenë probleme të ndryshme me frymëmarrjen.

Produktet që përmbajnë kimikate të ndryshme si spreji për pastrim, ndikojnë në dobësimin e sistemit imunitar të fëmijës dhe shkakton inflamacione.

Gjithashtu substancat që këto produkte përmbajnë mund të shkaktojnë baktere të ndryshme në trupin e fëmijës. /21Media

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!