Mot me shi deri të mërkurën

Parashikimet e meteorologëve flasin për ndryshime në fushat e ajrit të cilat qarkullojnë mbi vendin tonë.

Një rrymë e ftohtë ajri nga atlantiku raportohet të ketë depërtuar në rajonin tonë duke sjellë me vehte të reshura me shi.

Mot me shi prite të mbajë deri të mërkurën kur pritet ndryshim në temperatura dhe ndërprerje e të reshurave të shiut. Temperaturat pas të mërkurës pritet të arrijnë deri në 30 gradë celcius.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!