Ilustrim

Mos i injoro: Këto shenja mund të zbulojnë që në trupin tuaj zhvillohet kanceri!

Kanceri është sëmundje shumë e rëndë. Madje edhe format e zbulimit të cilat konsiderohen ndër më të mirat, si p.sh. testet dhe kontrollet rutinë nuk janë të sigurta

Këto shenja nuk bën assesi t’i injoroni:

Pirja e duhanit dhe fryma e shkurtër

Këto shenja konsiderohen ndër shenjat më të hershme të shfaqjes së karcinomës së mushkërive në trup, transmeton Telegrafi.

Dhembja në gjoks dhe kollitja kronike

Sipas disa pacientëve, dhembja në dorë, si edhe dhembja në gjoks dhe kollitja janë gjithashtu goxha të shpeshta. Për disa lloje të karcinomeve siç janë leukemia dhe tumoret e mushkërive simptomë mund të jetë edhe kollitja kronike.

Edhet e përsëritura dhe infeksionet

Infeksionet, si edhe ethet e shpeshta, mund të jenë simptoma të leukemisë, për të cilën të gjithë e dimë që është një lloj tumori në gjak, i cili zhvillohet në palcën eshtërore. Kjo çon në krijimin abnormal të rruazave të bardha të gjakut të cilat më vonë sulmojnë sistemin imunitar.

Nyjat e dëmtuara limfatike në nënllërë, gilca dhe qafë

Këto janë ndryshime të shpeshta negative në sistemin limfatik dhe ato kryesisht janë shkaktuar me karcinomë./Telegrafi