Ky ushqim është më i shëndetshëm se sirupi për ndalimin e kollës

Një ekspert i fytit ka thënë se më mirë është të hani një lloj ushqimi sesa të merrni shurup, kjo për shkak të efektshmërisë që kjo e para posedon ndaj kollit.

Profesor Alyn Morice, kreu i studimeve kardiovaskulare dhe të frymëmarrjes në Universitetin e Hull, si dhe themelues i Shoqatës Ndërkombëtare për Studimin e Kollës, thotë se “çokollata mund të qetësojë kollitjen”.

Dhe ai pretendon se provat mbështetëse janë “solide po aq sa arrat”.

Në një shkresë për Mail, ai thotë se rezultatet e studimit më të madh të botës reale në lidhje me një ilaç kundër në Evropë sapo kanë ardhur.

Kjo provon se ilaçet që përmbajnë kakao janë më të mira se ato standarde.

Andaj, herën tjetër kur iu shfaqet kolli, profesor Morice rekomandon që iu të merrni çokollatë përpara se t’i nënshtroheni ndonjë trajtimi me medikamente.

Ramiz Lladrovci premton hapjen e kontratave

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend