Foto: Rtv21

Ja si mund t’i largoni merimangat nga shtëpia me gështenja

Shumica nga ju bezdiseni nga merimangat në shtëpi.

Edhe pse vazhdimisht ju i largoni, ato prapë shfaqen.

Andaj ju sjellim një metodë të lehtë dhe efektive me të cilën ju do t’i luftoni njëherë e përgjithmonë merimangat.

Merrni gështenjat dhe vendosni afër dyerve, dritareve, dollapëve apo edhe vendeve tjera.

Kështu nuk do të keni problem më me merimanga, transmeton rtv21.tv.

Përveç se ju ndihmojnë në shtëpi, ato i kontribuojnë mirëqenies suaj, janë të mbushura edhe me vlera ushqyese që rezultojnë me përfitime shëndetësore./21Media