Ilustrim - FOTO - REL

Gjërat që s`duhet t`i bëni në vendin e punës

Kur jeni në punë, duhet të jeni duke punuar natyrisht. Mirëpo, jeni edhe njerëz.

Kjo nënkupton që nganjëherë edhe mund të gaboni apo të bëni disa gjëra që nuk janë aq të qëlluara.

Çdo kush gabon dhe nuk është diçka që duhet të ju brengos, thjesht duhet të mbani në mend mirësjelljen dhe disa gjëra që asnjëherë nuk duhet t’i bëni në zyrë.

Një ndër to është që nuk duhet të ndani shumë gjëra nga jeta personale, më shumë se që pritet apo se që marrëdhënia ua lejon.

Natyrisht që krijoni edhe marrëdhënie miqësore me kolegët, mirëpo ata nuk kanë nevojë të dinë gjithë gjërat që po ndodhin në jetën tuaj. Familja, partneri, gjendja financiare apo të tjera, jo çdo herë duhet ndarë në ambientet e zyrës.

Kjo nuk do të thotë që s’mund të flisni, mirëpo mbani një nivel të duhur të komunikimit dhe ndarjes së informative personale.