Fotot që sjellin të kaluarën në jetë

Fotografët janë ndihmës të mëdhenj për historianët: ata kapin ngjarjet më të paharrueshme dhe fakte të rëndësishme.

Imazhet e tyre mund të shpjegojnë atmosferën e një epoke të tërë. Por, fatkeqësisht, fotografitë më interesante të së kaluarës nuk janë treguar në librat e historisë në shkollë.

Pra, më poshtë ju sjellim disa imazhe, që të shihni se si ishte dukur Charlie Chaplin kur ai kishte qenë i ri dhe imazhe tjera interesante.

Një ushtar po ndihmon një djalë të marrë mbi Murin e Berlinit

Apeman u gjetë xhunglave të Brazilit, viti 1937

Leningrad gjatë BRSS, vitet 1970

Prerja e rrezeve të diellit, viti 1886

Kur dy palët takohen më në fund

Reklama e Coca-Colas në Venedik

Vajzat që japin akull, 1918

Një grua hipur në një Autoped