FOTO - Iluzioni optik që po ngatërron njerëzit

Iluzioni optik nuk pushon së intriguari përdoruesit e rrjeteve sociale

Fotoja e titulluar “Të njëjta, por ndryshe”, e cila fitoi një çmim special në Instagram, është vepër e artistes zvicerane Ticiane Vergara, dhe tregon një seri prej mbi dhjetëra nxënësesh të ulura në një stol… Ose së paku kështu duket.

Kur të shikoni pak më nga afër, do të kuptoni se ato në fakt nuk janë në atë numër, sepse ekziston një pasqyrë…

Nxënëset, të cilat më vonë rezultuan se ishin gjimnaste dhe që pozuan në këtë foto për nevoja të një fushate reklamuese, janë shumë më pak nga sa duket në pamje të parë, transmeton Telegrafi.

Iluzioni optik nuk pushon së intriguari përdoruesit e rrjeteve sociale. Ndonëse disa pretendojnë se në fakt janë 13 nxënëse (siç shihet në foto), shumica prej tyre mendojnë se këto janë dy vajza të vogla të ulura përballë pasqyrës…

Ka pasur edhe nga ata që kanë menduar se fjala është për dy çifte palë binjakesh, pra katër persona të ulur pikërisht pranë pasqyrës…/Telegrafi

View this post on Instagram

 

A post shared by TIZIANA VERGARI (@tizzia)