Facebook lë pa mbrojtje 14 milionë përdorues

Shkeljet e privatësisë së përdoruesve të Facebook-ut po vazhdojnë, dhe kësaj radhe arsyeja është nga një gabim në rrjetin social.

Në gabimin e fundit nga Facebook-u, u bënë publike për më shumë se një javë të dhënat e përdoruesve.

Përafërsisht 14 milionë përdorues të Facebook-it ishin potencialisht të pambrojtur dhe lajmi i mirë është se rrjeti social në ndërkohë ka gjetur problemin, duke e rikthyer mbrojtjen për përdoruesit e saj.

Facebook konfirmoi se nga 18 maj më 27 maj, 14 milionë përdorues të saj ishin të pambrojtur/ 21 Media.

Ramiz Lladrovci premton hapjen e kontratave

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend