Driton Kuka: Kryefjala e shtetësisë së Kosovës është Sporti 

Trajneri i Kombëtares së Kosovës në xhudo Driton Kuka, ka shprehur pakënaqësinë e tij për mos votimin nga Parlamenti i Kosovës për ligjin e sponsorisimit për sportistët.

Ai ka shkruar se ekipi i xhudos po nisët për Lojërat Europiane në Minsk dhe se do ta gëzojnë Kosovën me medalje.

Ai ka shprehur pakënaqësi me politikanët duke shkruar se t’i lejnë kauzat politike kur është në pyetje sporti.

Më poshtë mund të shihni shkrimin e plotë të Driton Kukës: