Austri – E ndaluan trenin për ta shpëtuar kafshën e groposur

 

Shpëtim i pabesueshëm përgjatë vijës hekurudhore austriake midis Admont dhe Hieflau, në mes të Parkut Kombëtar Gesause.

Të dy operatorët thanë se kishin dëgjuar rënkime dhe kishin parë një kafshë që nuk mund të lëvizte.

Treni i dëborës po lironte shinat dhe rrugën nga reshjet e mëdha të dëborës në zonë, kur dy shoferët hekurudhor të linjës OBB dëgjuan rënkime nga dhembja me zë të lartë dhe panë një kafshë të mbuluar nga dëbora që nuk mund të lëvizte.

Kështu ata ndaluan trenin dhe zbritën me lopata dhe punuan gërmuan deri sa të lironin dhinë e egër.

Ramiz Lladrovci premton hapjen e kontratave

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend