Ushqimet e së ardhmes - Çfarë mund të hamë deri në vitin 2050

Shkencëtarët e kanë hartuar një listë të bimëve pak të njohura që mund të jenë në menu e ushqimit deri në vitin 2050.

Nëse keni plan të shkoni në pushime me fëmijët tuaj, këtu janë disa këshilla si të udhëtoni pa stres

Të udhëtosh me një fëmijë mund të duket si një sfidë e vështirë, por, për fat të mirë, ka truke të vogla që do të ndihmojnë ...

Nëse keni myk dhe lagështi në shtëpi, mund të kërcënoheni nga këto sëmundje të rrezikshme

Qëndrimi në lokale në të cilat ka myk mund të ndikojnë në shëndetin e njerëzve. Disa nga simptomat janë ethet, gripi, lodhja, disfunksioni respirator, gjakrrjedhja e herë...

Keni shpesh dhimbje koke pasi keni ngrënë? Një simptomë mund të tregojë një sëmundje të rëndë

Ndonjëherë simptomat e sëmundjeve të rënda janë krejtësisht të padëmshme dhe më shpesh ne nuk u kushtojmë vëmendje të mjaftueshme atyre.

Këta njerëz nuk duhet të hanë patate: Një organ mund ta rrezikojnë shumë

Saharoza (sheqeri i zakonshëm i tryezës) është një molekulë disakaridesh (dy sheqerna) e përbërë nga një molekulë glukoze dhe një molekulë fruktoze të lidhura së bashku

Çfarë tregon zëri juaj për karakterin tuaj

Kur dëgjojmë një zë, ne e lidhim atë automatikisht me personalitetin e personit. Por çfarë thotë zëri në të vërtetë për karakterin e një njeriu?