Musa Misini

Musa Misini me profesion Inxh,i Elektro-teknikës. -I çertifikuar për prirje të ndryshme demokratike në Universitetin e Georgetown -Washington pranë Institutit për Zhvillim dhe Edukim Interkulturor, 2004 -Në të njëjtin Universitet në bashkpunim me Departamentin e Shtetit Amerikan I Çertifikuar për Zgjerimin e Programit për aftësi eksperiencat e kryetarve, 2004 -Në Distriktin e Komunitetit të Kolegjit Easter Iowa,është çartifikuar në punëtorinë e Lidershpi-ve të kryetareve, DEVANPORT, IOWA U.S.A , 2004 -I Çertifikuar për madhësitë Metrologjike të SI. Ne Fakultetit Elektroteknikë të Univerzitetit te Ljublanes, si dhe Univerzitetin e Metrologjisë Shkencore UME të Turqisë Përvoja e punës: -Aktualishte i punesuar ne MTI,AMK: Zyrtar per Termometri -Prej : 26.11.2002 deri më :25.12.2007, Kryetar i Asamblesë Komunale në Viti -Prej: qershorit të 2007 deri më dhjetor 2008 Antarë i Bordit të drejtorve të N.SH. Sh. A. KEK, Prishtinë -Prej: 15.11.1999 deri Më: 25.11.2002, punëtor në KEK. Në Ts. 110/35/10 kv në Viti. -Prej: Korrikut 1985 deri në qershor 1991 përgjegjës I prodhimit dhe mirëmbajtjes në N.SH “Bentakos” në Viti -Prej: shtatorit 1984 deri në qershor 1985 punëtor në N.sh Feronikeli Gllogofc –Prishtinë -Prej: Janarit 1981 deri më 28 shkurt 1982 punëtor në N.sh Vinex në Viti Veprimtaria politike: -Prej 11 nëntorit 1981 deri më 28 shkurt 1982, I izoluar nga pushteti i asaj kohe për padëgjushmëri politike. -Prej: janarit 1990 Antarë i Këshillit Inicues të LDK-ës për Komunën e Vitisë, pas Kuvendit të pare të LDK-ës Antarë i Kryesis Dega Viti -Prej. 2002-2013 Kryetar i Degës së LDK-ës në Viti, si dhe anëtarë i KP - LDK-së -Prej: Majit 1991 Kryetar i Komisionit për solidaritet, shëndetësi dhe kujdes social. -Prej: Prillit 1997 deri më 12 qershor 1999 –Kryetar i Komisionit për emergjncë -Gjatë ushtrimit të këtyre Komisioneve, z.Musa Misini kryesisht është marrë me ndihmën e atyre që kishin më së shumti nevojë , shëndetësi, shërim dhe evakuim. Musa Misini ka Vlera të dëshmuar, Vizion të ri- Musa Misini #46 aktualisht është Kandidat i LDK-ës për Deputet ne Kuvendin e Kosoves per zgjedhjet e 8 Qershorit 2014. Për Kosovën pa ndjenjën e frikës për uri dhe pa ndjenjën e frikës për siguri me kuptimë të plotë material dhe shpirtëror.

Kallxo 29/05/2014 - 16:01
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend