Mungesë e shamponëve dhe letrave higjienike në QKUK

KALLXO.com mëson se Klinika e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) është duke u përballur me mungesë të gjërave elementare për mbajtjen e higjienës, shamponëve dhe letrave higjienike.

Sipas burimeve të KALLXO.com, mungesa është që disa ditë ndërsa Zyra për Informim thotë se kjo vjen si pasojë e shpenzimeve të mëdha.

“Ka shpenzime enorme dhe pa kontroll në dhomat dhe toaletet që shfrytëzohen nga pacientët dhe ķjo mund të jetë arsyeje e mungesave të herë pas hershme”, thuhet në përgjigjen e tyre.

Sipas Zyrës për Informim, bazuar në raportet e furnizimit nga menaxheri i kontratës, Klinika e Gjinekologjisë është furnizuar me sasi sipas kërkesës me letër higjienike dhe shampon për nevoja të stafit.

Për mungesë të materialeve specifike në QKUK , KALLXO.com ka raportuar në vazhdimësi

Mungesë e Manteleve Sterile në QKUK

 

12 Shkurt 2019 - 11:34

Paulina Nushi 12/02/2019 - 11:34
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend