Miratohet rezoluta për gjenocidin serb të kryer në Kosovë, Kuvendi shkon në pauzë

Me 79 vota pro dhe asnjë kundër, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar rezolutën për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë. Kryetari i Komisionit Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë, Bilall Sherifi, gjatë prezantimit kërkoi që Kuvendi të miratojë këtë … Continue reading Miratohet rezoluta për gjenocidin serb të kryer në Kosovë, Kuvendi shkon në pauzë