Mbrojtja e Pal Lekajt sërish kundërshton aktakuzën e Prokurorisë Speciale

Në Gjykimin ndaj Pal Lekajt, pasi që Gjykata e Apelit e ka kthyer çështjen në rivendosje në pjesën ku është konfirmuar aktakuza nga Gjykata e Gjakovës për veprën penale të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, sot sërish u kundërshtua aktakuza e Prokurorisë Speciale. Përveç ministrit aktual të Infrastrukturës, Pal Lekaj (ish-kryetar i Komunës së Gjakovës) dhe … Continue reading Mbrojtja e Pal Lekajt sërish kundërshton aktakuzën e Prokurorisë Speciale