Mbahet protestë kundër ndërtimit të Laurës në Grykën e Rugovës

Në qendrën e qytetit të Pejës, Komuniteti i zonës së Rugovës dhe qytetarët e Pejës në përkrahjen e Shoqërisë Civilë organizon sot protestë masive kundër ndërtimit të Laurës në Grykën e Rugovës.

Komuniteti i zonës së Rugovës dhe qytetarët e Pejës në përkrahjen e Shoqërisë Civilë e organizojnë ketë protestë në shenjë pakënaqësie për veprimet e institucioneve tona në ndërtimin e Laurës në Gryken e Rugovës pa diskutime paraprake dhe pa ditur se për çka po ndërtohet kjo Laurë, që banorët e zonës e shohin si kufizim të zhvillimit të kësaj zone dhe qasje të lirë të qytetarëve të Kosovës në ketë zone turistike.

(Qendra e qytetit të Pejës, ora 12:00)

08 Prill 2019 - 06:44

Naim Krasniqi 08/04/2019 - 06:44
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend