MASHT publikon rezultatet e Testit të Maturës

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyqi në një konferencë për media tha se rezultatet e testit të maturës për vitin 2018 janë reale. Ministri Bytyqi tha se në bazë të rezultateve që kanë ardhur nga komisioni, kalueshmëria e pjesës së parë të testit të maturës është 73.3 %. Bytyqi tha se e konsideron … Continue reading MASHT publikon rezultatet e Testit të Maturës