MAShT E SBAShK, së bashku në Kuvend për grevën

Ministri i Arsimit Shyqiri Bytyqi dhe kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, po marrin pjesë në Komisionin për Arsim ku po diskutohet lidhur me grevën e mësimdhënësve. Kryetari i Komisionit, Smajl Kurteshi (LVV) tha se do të kërkohet nga të dy palët që “sa më parë” të arrihet një marrëveshje, sepse ajo, sipas tij, është e … Continue reading MAShT E SBAShK, së bashku në Kuvend për grevën