Maqedoni: Ushtarët amerikanë trajnohen për të gjuajtur me mortaja dhe helikopterë

Ushtria amerikane është duke mbajtur një trajnim në qendrën ushtarake trajnuese Krivolak në Maqedoni. Ushtrimi që ka filluar në fillim të muajit do të mbahet deri në fund të muajit gusht. Ushtarët amerikanë të cilët vijnë nga Massachusetts përveç gjuajtjes me mortaja dhe armë tjera kanë praktikuar edhe gjuajte nga helikopterë

10 Gusht 2018 - 22:09

REL 10/08/2018 - 22:09
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend