Malishevë, Ulet Rreziku nga Pickimi Rriqrave

Nga fundi i muajit maj  në komunën e  Malishevës u realizua spërkatja e zonave endemike në kuadër të strategjisë kombëtare si dhe repelimi i kafshëve për mbrojte nga pickimi i rriqrave.

Gjithsej do të spërkatën 17 fshatra.

Halit Mazreku zyrtar i planifikimit emergjent nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim thotë se këtë vit gjendja me pickimin e rriqrave është më e mirë dhe deri më sot nuk ka pas humbje të jetëve të ndonjë personi./21Media

13 Qershor 2017 - 11:32

Naim Krasniqi 13/06/2017 - 11:32
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend