Kjo hartë është interaktive. Rrathët me ngjyrë tregojnë rastet e raportuara...

 • Raportet e korrupsionit(nga harta, te listuara kronologjikisht)
  Titulli Lokacioni Data

  NDERTIME PA LEJE NE QENDER PRISHTINES Prishtinë 25.05.2015 20:40
  per kontratat e perhershme neper... Obiliq 26.05.2015 13:36
  Punsim me dallavere mitrovice Mitrovicë 26.05.2015 21:14
  Shkelje e Ligjit per Shendetesi... Suharekë 27.05.2015 16:50
  pasaportat diplomatik Prishtinë 25.05.2015 15:32
  vendim i shperndarjes se bursave... Prishtinë 25.05.2015 13:09
  Uzurpim iprones publike ne komune... Klinë 25.05.2015 12:31
  punesime per kthime favoresh pasuri... Prishtinë 24.05.2015 14:58
  Ndarja e bursav per student ne... Prishtinë 23.05.2015 23:43
  NDERTIMET PA LEJE NE QENDER TE... Prishtinë 23.05.2015 19:09

 • Korrupsioni - Lajmet e fundit
  Titulli Burimi Data

  Zaev shpërtheu "bombën" e... Zeri 28.05.2015 05:56
  Gjashtë zyrtarë të FIFA-s arrestohen... InfoGlobi 27.05.2015 07:18
  Ministri Bajrami: MASHT-in e kam gjetur... Telegrafi 25.05.2015 21:23
  'Kuadri i Veçantë' Pezullohet nga Ministria... JNK 13.05.2015 13:35
  EU Kosovo Prosecutor Criticises Graft... Balkan Insight 01.05.2015 06:41
  Intervistë e Zenun Pajazitin: Jemi... Gazeta Express 23.02.2014 17:02
 •  
 • RAPORTO

  Përshkrimi

  Rasti ka ndodhur më

  Data

  Koha 

  :

  Rasti ka ndodhur në

  Rasti ka të bëjë me

  Institucioni i përfshirë

  Informacion opcional

  Ngarko dokumente ose foto (opcional)


  Emri (opcional)

  Mbiemri (opcional)

  Email (opcional)

  Telefoni (opcional)

  Kodi i sigurise (pershkruajeni ne fushen e meposhtme):
  Captcha

  Vërejtje www.kallxo.com mban të drejtën për t'i redaktuar raportet e publikuara. Kjo bëhet në pajtim me legjislacionin në fuqi për media të shkruara si dhe me qëllim të mosdëmtimit të hetimeve dhe hulumtimeve eventuale. Në momentin kur ekipi i www.kallxo.com i verifikon informatat e pranuara, të gjitha të dhënat do të publikohen si të plota.